2010. január 29., péntek

Rezident Ívl (ugye,ugye? :P) Rimék

Szerk.: Pár képpel kiegészítve, amiket szintén a Google szolgáltatott :P

Warning!! Egy bejegyzésnyi tömény Resident Evil (igen, megint...), azaz kőkemény Redfield fikázás és Wesker istenítés!! Jill szendvicsek, Cerberusok (nem Lupa), zombik és egyéb lények!!!

Valamint: Ez a bejegyzés olvasás után megsemmisíti a Spencer villát! kérünk minden tudóst és technikust, hogy hagyja el a helyiséget és vonuljon a biztonsági zónába! (A S.T.A.R.S. tagok maradjanak egy helyen, lehetőleg egy jól zárható szobában, amihez nincs kulcsuk és nem tudnak kiszabadulni!)


Nos, hát. Most játszom végig negyedszerre a Remake-et... 2x már megvolt Jill-el, egyszer CHRIIIIS-el és most még egyszer vele, valahol a játék felénél. Mondjuk inkább azt, hogy 1/3-nál, mert 3x kell visszamennem a villába.
Eddigi tapasztalataim -és most aztán nem leszek szűkszavú, kiadom magamból :P -
ami Jill-t illeti:

Jill király!!! Próbáltam belőle szendvicset csinálni, de Barry nem hagyta. Jill megtudja csinálni a V-JOLT-ot... (bejárt matekórákra), van lokkpikkje, brékelni tanítja a zombikat és hamarabb lenyúlja Richard shot gun-ját...
Ami pedig CHRIIIIS-t:

Ő egy bullshit. Egy big pile of bullshit!!! Apró kulcsokat kell lopkodnia hogy kinyisson pár ajtót, nem ért a matekhoz (nem tudja megcsinálni a V-JOLT-ot), kretén és marha.

Egyébként nem értem... Ők valami rendőr félék... kommandós szerűségek... vagy hogy nevezzem őket... miért nem rúgják be, vagy lövik szét az ajtókat????

S.T.A.R.S. = meghatározhatatlan foglalkozású embercsoport, mely Speciálisan Taktikus és Analitikus Rohamokat Szervez az ártatlan zombik ellen, miközben vígan elpippantanak egy egy szál "zöld herbált" halott társaik teteménél és a bárban talált likőröktől bódult elméjükkel énekelgetik, hogy "Sápadt holdfény csücskiben felvillant a temető"


Richard alias Son of a bitch hüllőrajongó, megpróbált szóban elegyedi a motherfucker kígyóval, ám az nem díjazta látogatását és belé mart.

Naná, hogy nekem kell szérumért szaladgálnom.
Nos, tételezzük fel, hogy vagyok olyan jó és elviszem neki a lötyit. Mi rá a garancia, hogy nem szimulál csak azért, hogy anyaghoz jusson?
persze, tudom... jó, de tök mindegy, mert úgyis elpatkol. Viszont én ez esetben egy shot gun-al leszek gazdagabb, és miért ne vinném el?

Szerencsétlennek már nincs rá szüksége. A kígyó gyomrában legfeljebb saválló ruha kéne neki, de a ház úgyis rárobban, arról nem is beszélve, hogy én még egyszer jól meglövöldözöm a hüllőt....

Ha CHRIIIIS-el b@szakszom, akkor a cápa falja föl. Nos, ez szerencsétlenebb halál, de én megint csak gazdagabb leszek egy puskával.

Bocs Richard......


Forest hollókaja lett. Így Jill-el elcsenem a gránátvetőjét. Kapja be....

Enríííkóóó egy f@X, ő csak egy kurblit ad, amivel a falon található hexagonális hóóólba bedugva, elforgatom a falat. XD

Cylindersaft!!!

Barry!! Barry-t egyszer hagytam lelökődni by Lisa Trevor... Megszereztem a magnumját (Igen, csak a magnum megszerzése vezérelt) de ráb@sztam, mert a már megszerzett 18 töltény nem ebbe való.

Barry értelmetlen halált halt, ámde egy családi fotót hátrahagyott az utókor számára. Kishíííjjjáán bűntudatom támadt a két fattyú és az asszony mosolya láttán.


Na, igen ám!!! De huncut gondolat fogalmazódott meg eltorzult és gonosz elmémben mikor is ugyan ennél a résznél, csak CHRIIIS szemszögéből nézve drága Albertem is lelökődött by Lisa Trevor... Hagytam, hagy pottyanjon egyet, én meg tovább mentem, mintha semmi nem történt volna.

No persze... Csak, hogy az uram ettől függetlenül ugyan úgy ott serénykedett a laborba...

szerintem ő Szent Albert reinkarnációja.... Leesik, mégsem hal meg... ez esetben: Éljen az 5 éves terv!!!


Albert, kinyúvadván by ultimate lifeform alias Tyrant, elterül a nem mellesleg jég hideg padlón, ámde kirabolhatóvá válik!!! Egy szerelmes levelet tárol magánál amit William-től kapott...

Semmi extra, max még a jó öreg generálkulcs, de az csak "rossz" befejezés esetén nyerhető ki a farzsebéből.

Pár szivatós résszel megspékelve, amiktől a hajam égnek mered, egy kretén, egy balfék és egy szendvics no meg persze a szőke isten társaságában, szépen, nyugodtan és nem ám bedilizett marha módjára körberohangáljuk a villát. Fel - alá, jobbra - balra és átlósan a gázrózsa minden irányában,miközben a kiutat keressük. (Mégis van időnk Spencer bácsi hülye rejtvényeire, noha lepottyant vagy épp felzabált társaink 1 perces néma gyászolására nincs)

Van itt minden!! Veszett kutya, zombi tudós, óriáskígyó, és hunter, no meg az elengedhetetlen THRILLER DANCEEEE!!!

ÓÓÓ és még valami!! Crimson!!

Itt nem úgy van mint a többi resiben.... Itt, kérem szépen a zombik tovább alakulnak.
Nagyon jól neveltek, ugyanis az intelligensebb 1-2 lövés után engedelmeskedik a "FEKSZIK!" parancsnak (a butábbja 5-6 után) ám nem maradnak fekve.
Hiába látod elterülni és hiába látod a vértócsát alatta... Ha nem gyújtod fel, vagy lövöd szét azt a kocsonyás állagú anyagot ami az agyából hátramaradt, akkor kis idő elteltével vöröses árnyalatuk lesz, karmot növesztenek és megtanulnak futni... No és persze szívósabbá is válnak ezáltal. Ők a Crimson-ok... Van egy Zomboss, alias Elder Crimson.... Kis huncut... A "deszmeszk"-ek (:P) falra helyezése után leesik a koporsója és kimászik :P
Szegény Krimzon...
Egyébként kész töltény és időpocsékolás leállni velük vitatkozni. Annak a f@Xnak a sima pisztolyból 2 tár... Shot gun-ból 1... (Kivéve Richard-éból... abba 10 fér és kb 6 kell neki) Persze Elder atyának muszáj meggyónnom bűneimet, különben nem mehetek tovább.....
A "hagyományos" krimzonoknak is kell ám bőven, de nem ennyi...

Ilyen gagyi nevet... Az Elder az nem valami olyasmit jelent, hogy idős, idősebb?? Mindegy...
Biztos régóta poshad a koporsóban! XD

Jelentem:
A kimérák vagy mik... SM-2-ek... szárnyat növesztettek!!!
Azóta alacsonyan szállnak a narodnyikok!

VIGYÁZAT!!! ZOMBI A SZEKRÉNYBEN!!!

Óh, igen, merthogy a kis aljadékok bemásznak :P Fürdőkádban áztatják habtestüket, és nyitogatják az ajtót :P
Egyik-másik még a tükörben is nézegeti magát.
(Biztos azt gondolja: Micsoda jóvágású úriember! Egyem a kis szívét!)

Uroboros a Resi 1-ben??? o_O

A marha kígyó a saját farkába harapott!! A kretén XD
Ihlet Albertnek!!!!

Ohh igen, Albert! A kis huncut remekül választott csapatot... Megtalálják a megbízólevelét. Megtalálják a labor egyik biztonsági lóf@szát amin ott áll a neve. Megtalálnak egy filmet a BOW kutatócsoport kreálmányairól amihez még egy képet is mellékelnek amin ő is ott virít a szöszke hajával és a napszemüvegével... De mikor elmeséli, hogy biza ő egy gonosz áruló szajhakölyke, teljesen ledöbbennek. IQ light S.T.A.R.S.
És ők még bevették, hogy vizelni ment... és az amúgy tök üres és biztonságosnak nyilvánított hallból azért ment el, mert meg kellett védenie magát azoktól a "furcsa teremtményektől".
(Biztos kinyitotta az ajtót o_O)


De Barry-vel jó üzletet kötött... Agyatlan imádni való mackó akinek családja van és jól meg lehet zsarolni :P


Na, jó... lefekszem, mert 3/4 háááárom.... Majd ha felkeltem folytatom a játékot. Hátha ihletet kapok egy újabb szörnyű bejegyzéshez. :P

2 megjegyzés:

  1. Ezért még megfizetsz :P Hogy én mit fogok írni arról a szőke ...-ról. :P Kiteregetem a szennyest :P :D

    VálaszTörlés
  2. Kész a bevezető epilóg :P http://gyuree85.blogspot.com/2010/01/krimzon-bosszuja-bevezeto-epilog-d.html

    VálaszTörlés